Τρόποι πληρωμών

Όλες οι τιμές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον κατά νόμο Φ.Π.Α.

Η πληρωμή του τιμήματος πώλησης, καθώς και κάθε άλλη συμφωνημένη χρέωση μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Υπό την προϋπόθεση της νόμιμης χρήσης αυτών, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard. Για αγορές άνω των 100€ με πιστωτική κάρτα, υπάρχει η δυνατότητα έως 4 άτοκων δόσεων.

Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα του καταναλωτή. Ο καταναλωτής θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η Εταιρεία. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί ο ακταναλωτής να συμπληρώσει τις απαιτούμενες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής πληροφορίες. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η Εταιρία δεν έρχεται σε επαφή με πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης κ.α.

Οι σχετικές με τον καταναλωτή πληροφορίες διαβιβάζονται μέσω μίας προστατευόμενη σύνδεση απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές της Εταιρείας. Η Εταιρεία δεν πρόκειται (και είναι αδύνατον) να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της και δεν είναι επομένως, σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική κάρτα του καταναλωτή.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Horizontal Banner trans all

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων με υποχρέωση παραλαβής

Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο καταναλωτής χρεώνεται το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής (2€ πλέον Φ.Π.Α. 24%), όπως αυτό αναφέρεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για αποστολές στην Κύπρο δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.

Η υπηρεσία δεν ισχύει για παραγγελίες προϊόντων μεγάλου όγκου, όπου εφαρμόζεται πολιτική δωρεάν μεταφορικών,

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία δε θα εκτελεί την παραγγελία έως ότου ο εκδότης της κάρτας εγκρίνει την πληρωμή του τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, όπου τυγχάνει εφαρμογής) ή η Εταιρεία επιβεβαιώσει την κατάθεση του αντίστοιχου τιμήματος σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.